Cégünkrõl:

A Protego Kft. 1999-ben alakult, fő tevékenységi körünk nemzetközi és belföldi szállítmányozás, valamint vámkezelés. Az ország egész területén háztól házig való szolgáltatást kínálunk teljes ügyintézéssel Megbízóink részére.

Vállaljuk induló és már működő cégek teljes körű vámügyintézését, külkereskedelmi ügyintézését, raktárműveletek elvégzését, gépi rakodását, szállításainak megszervezését és kivitelezését 1-24000 kg normál-, terjedelmes-, és veszélyes-ADR árukra egyaránt saját eszközzel, mint pedig szerződőt partnereink révén. Küldeményeinek szállítását belföldön, Európa egész területén és a tengeren túlra is megoldjuk. Elvégezzük a küldemények komplett kezelését, mozgatását, raktározását, okmányolását, áru feladását - kiváltását gyűjtőszállítás esetén, a szállítások megszervezését háztól-házig rendszer szerint. Exportjának és importjának teljes körű bonyolítása (vámkezelés, szállítás), postai úton érkező küldemények vámkezelése, házhozszállítása - Budapesti áruszállítás - áruterítési feladatok ellátása (boltok, áruházak, bevásárlóközpontok) - áruinak, küldeményeinek szállítását az ország egész területén - gépi és kézi rakodás - küldemények raktározását.

Társaságunk fő célkitűzése megalakulása óta az, hogy átvállaljuk Megbízóink összes szállítmányozással kapcsolatos problémáját és arra megoldást adjunk. Erre garancia kollégáink szállítmányozás területén szerzett több éves tapasztalata. A változásokra való nyitottság jellemzi vállalatunkat. A minőség és szolgáltatásaink megbízhatósága rendkívül fontos számunkra.

Cégünknek 3 tulajdonosa van, 15 fő az alkalmazottak száma és közel 40 alvállalkozóval dolgozunk együtt. Munkatársaink ösztönzésének és a környezet védelmének éppen olyan központi szerepe van ebben, mint kínálatunk és szolgáltatásaink folyamatos javításának.

Számunkra az a fontos, mint Önnek is, hogy áruja a megfelelő helyen, megfelelő időben, megfelelő minőségben és mennyiségben érkezzen meg.


Referenciák: Cégünk jelentős tapasztalattal bír a házhoz szállítás terén, 2003-2009-ig az OBI házhoz szállítását cégünk látta el.

Célunk, hogy munkavállalóinknak stabil munkahelyet és megfelelő munkakörülményeket biztosítsunk. Munkavállalóink intenzív képzésével is hozzájáruljunk ahhoz, hogy tevékenységüket magas minőségben végezhessék.
 
Kapcsolat

Cím: H -1239 Budapest, Haraszti út 196572/5 hrsz.

Posta cím: 1734 Budapest, Pf. 171

Tel: +36 1 219 06 68
+36 1 219 06 69

Tel/Fax: +36 1 219 06 70

E-mail: protegotrans@gmail.com